2013-02-19 09:41:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Mozogjon többet!

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha nem tud nemet mondani, akkor azokat sérti meg, akik a legtöbbet teszik önért. Először is tisztáznia kellene, hogy ön mit is akar. Ez talán még nehezebb kérdés, mint azt megtudni, hogy mások, például a kollégái mit akarnak öntől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez egy átlagos nap, de mégsem múlhat el valami fény, valami ünnep nélkül. Talán egy régi baráttal találkozik, ami meleg fényben derengő emlékeket idéz fel szívében. Eleinte talán nincs kedve hozzá, de mégse halogassa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mozogjon többet, egyen kevesebbet! A jegyében járó Jupiter kedvező hatása sajnos néha súlytöbblet formájában is jelentkezhet. Ám úgy is, hogy jelentős izomzatot fejleszt magán. Ehhez azonban tenni kell, s nem enni.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma olyan helyet kellhet meglátogatnia, amit legszívesebben elkerülne. Sajnos, ma nem mondhat nemet. Legyen óvatos, talán nem véletlen, hogy viszolyog attól, ahova menni kell. És ha ezt látják is önön, azzal sokakat kihív maga ellen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Alighanem a mai napon jött el az ideje a nagybevásárlásnak. Nem halogathatja tovább, hogy a legszükségesebb dolgokat beszerezze. Készítsen listát, hogy valóban alapos legyen a felkészülésben. Ne hagyja, hogy a látvány megtévessze!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig talán azt hitte, hogy az életének minden lépését kezében tartja, mindent irányít és ural. Ma rá kell jönnie, hogy a véletlennek, vagy ha úgy tetszik a sorsnak is van hatalma ön felett. És ez nem is feltétlenül rossz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedett teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény, talán egy megvilágosító álom miatt egészen átértékelheti a szerepét. Ne gondolkozzon a megszokott módon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valami nagyon bántja, s ez kilendíti szokásos lelki nyugalmából. Nagyon sok a kötelezettsége, és a megoldatlan dolgok már erővel nyomják vállát. Ez akár konkrét fájdalomként is jelentkezhet válltájékon. Keressen fel egy masszőrt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Készülhet rá, ma nagy hajtásra számíthat a munkahelyén. Különösen a kereskedelemben dolgozók számíthatnak nagy felfordulásra. A munka ráadásul kissé értelmetlennek is tűnhet önnek. De az idő mást fog igazolni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kezdődik jó hírekkel a nap: az anyagiakat illetően tudatnak önnel kellemetlen információkat. Kesergés helyett gondolkozzon el a lehetséges megoldásokon. Ha kicsit fülel, épp annyi jó hírt is hallhat, mint rosszat. Járjon utána!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne csupán papoljon és filozofálgasson a magasabb rendű eszmékről, hanem egyszer az életben kíséreljen meg segíteni valakin, aki eddig önnek teljesen közömbös volt. Egyetlen élő személlyel jót tenni ezerszer többet ér, mint száz szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Olyasmiken tépelődik, amin már rég túl kellett volna tennie magát. Fájlalja, hogy a barátságai megkoptak, megromlottak, vagy jelentőségüket vesztették. Vegye figyelembe, hogy nem mindenki tud önnel együtt változni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: